Pàgines

jueves, 19 de julio de 2012

New Zealand Open 2012

Una setmana més us apropem un dels propers puntuables del Rànquing Mundial de la World Darts Federation (WDF), que serveixen per a sumar punts pel rànquing i per guanyar premis.

Avui us informem del New Zealand Open 2012, que es celebrarà a Rotorua (Nova Zelanda), ciutat turística coneguda per les seves aigües termals i guèisers.

Curiosament la principal competició es celebrarà el dimecres 8 d'agost, entre setmana, de fet durant tota la setmana es realitzaran diverses competicions nacionals en el mateix espai de competició. En aquesta puntuable hi haurà rànquing femení de segons categoria i masculí de tercera, essent doncs, la modalitat femenina més important que la masculina, tret que no és habitual i que només es dona en aquest puntuable.

Per aquesta ocasió es repartiran 7.000,00 AUD, dolars australians, i que equival entre uns 5700,00 i 5800,00 Euros, degut a la gran fluctuació d'aquesta moneda envers l'Euro al dia a dia. Per al guanyador masculí 1500,00 AUD i per la femenina 1500,00 AUD.

Trobeu la principal informació fnet clic sobre el cartell per fer-lo gran:



Us detallem també el programa de competició per a tota la setmana




Per a més informació podeu consultar la webgrafia,

Webgrafia: Calendari WDFNew Zealand Darts Council

No hay comentarios:

Publicar un comentario