Pàgines

viernes, 30 de noviembre de 2012

Tal dia com avui...

Tal dia com avui es va constituir la Federació Catalana de Dards (FCD), va ser un 30 de novembre del 1990, com a una entitat esportiva privada, d'utilitat pública amb interessos cívic, social, esportiu i educatiu.
Logotip de la FCD
Des d'aleshores, i ja fa 22 anys, és l'encarregada d'organitzar els Campionats de Catalunya i les seves lligues, de revisar i actualitzar les normes de joc, seguint els punts principals del reglament de la World Darts Federation -WDF-, de seleccionar els esportistes que competiran internacionalment, com també d'organitzar sessions tècniques, tallers d'aprenentatge i formació de l'esport a tot Catalunya.

És membre de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i del Comitè Olímpic de Catalunya (COC).

El 20 de setembre de 2011 va passar a formar part, com a membre de ple dret, de la Federació Mundial de Dards, la World Darts Fedetaion.

Actualment està presidida per Na Raquel Holgado i Garcia, i té aproximadament deu clubs federats i una vintena d'equips que participen en competicions regulars.

Des d'aquestes línies agraïm a tots els impulsors de la creació de la Federació i els seus gestors fins a la data d'avui. I per molts anys més!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario